Loonadministratie


Voor elke onderneming met mensen in dienst is een goede loonadministratie van essentieel belang. Als wij uw loonadministratie verzorgen, kunnen wij u veel tijd en moeite besparen. U kunt zelf bepalen welke van de volgende zaken wij voor u zullen verzorgen. Het kernpakket van een door ons verzorgde loonadministratie omvat:

  • loonstroken (bruto- nettoberekening)
  • aangifte loonbelasting
  • loonjournaalpost
  • vakantiegeld berekeningen
  • jaaropgaven

Steeds vaker doen onze klanten een beroep op ons om aanvullende werkzaamheden en formulieren te verzorgen, zoals meldingen aan het UWV en pensioenfondsen en vragen zij ons advies over bijvoorbeeld onkostenvergoedingen, priv√© gebruik auto van de zaak of de toepassing van de werkkostenregeling. Ook ondersteunen wij bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, be√ęndigingsovereenkomsten en contractverlengingen.

Kortom, een zo breed mogelijke ondersteuning op het gebied van personeelszaken zodat de ondernemer meer tijd overhoudt voor zijn kerntaken.

Ons team

Karel den Haring

Karel den Haring, de naamgever en oprichter van het kantoor, is sinds 1974 actief in de accountancy. Karel is na het Gymnasium in 1974 succesvol te hebben afgerond gestart als medewerker bij Moret & Limperg (inmiddels Ernst & Young).

© Accountantskantoor
K. den Haring RA
Madame Curiestraat 2
3316 GN Dordrecht
T: 078-6549925
E: info@denharing.nl
Kvk 24310430