Wij zijn op zoek naar een:

(junior) Assistent Accountant m/v (minimaal 32 uur per week)

Ben jij degene die wij zoeken?

Ben je net klaar met je opleiding(en) en je wilt door de combinatie van werk en studie jezelf het vak eigen maken, of heb je al enkele jaren ervaring in de accountancy en bent toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben jij degene die we zoeken.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • voeren van financiële administraties
  • samenstellen/voorbereiden van jaarrekeningen
  • periodiek opstellen van financiële rapportages
  • opstellen van diverse belastingaangiften

Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit familiebedrijven en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Je hebt daardoor al snel zelf direct contact met de klant, krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang.  Kortom, een uitdagende functie waarin je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen.

Wij bieden je goede doorgroeimogelijkheden, een gedegen opleidingsprogramma en dat in een team van jonge, enthousiaste collega’s. Uiteraard bieden we je verder een pakket van marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Spreekt de vacature van (junior) Assistent Accountant je aan, stuur ons dan je sollicitatiebrief met CV of neem contact op met Arnold Wisselink AA (awi@denharing.nl).

Accountantskantoor Den Haring
Madame Curiestraat 2
Postbus 3004
3301 DA Dordrecht
T: 078-6549925