Gezien de groei van ons kantoor, zijn wij ter aanvulling en verstrekking van ons team op zoek naar een (junior) salarisadministrateur.

Functie

Als (junior) salarisadministrateur ben jij samen met jouw collega’s van de salarisafdeling mede verantwoordelijk voor het verzorgen van een tijdige en accurate salarisadministratie.

Jouw belangrijkste werkzaamheden hierbij zijn:

  • Het verzorgen van de salarisadministraties voor de klanten van A tot Z.
  • Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de verloning.
  • Het onderhouden van contact met de klanten.
  • Het op termijn signaleren en bespreekbaar maken van advies en verbetermogelijkheden.
  • Het geven van HR ondersteuning op salarisgebied.

Kantoor

Wij zijn al bijna 25 jaar een full service accountantskantoor en verrichten o.a. diensten op het gebied van accountancy, financiële administraties, belastingadvies, salarisadministraties, consultancy en (financieel) advies. In totaliteit zijn er circa 15 collega’s werkzaam bij ons kantoor verdeeld over de verschillende disciplines.

Klanten

Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit familiebedrijven en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Jij hebt daardoor al snel zelf direct contact met de klant, krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang.  Kortom, een uitdagende functie waarin jij jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen.

Aanbod

Wij bieden jou goede doorgroeimogelijkheden, een gedegen opleidingsprogramma en dat in een team van jonge, enthousiaste collega’s. Uiteraard bieden we je verder een pakket van marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Spreekt de vacature van (junior) salarisadministrateur je aan? Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met CV of neem contact op met Arnold Wisselink AA (awi@denharing.nl).

Accountantskantoor Den Haring

Madame Curiestraat 2

awi@denharing.nl

3316 GN Dordrecht

M: awi@denharing.nl

T: 078-6549925

W: www.denharing.nl