personeelswisselingen

donderdag 8 nov 2018

Geachte relatie,

 

Als kantoor hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten.

Wij houden u in het kader hiervan daarom vanzelfsprekend op de hoogte van de personeelswisselingen binnen onze organisatie.

 

Salarisadministratie

Na een dienstverband van 12 jaar heeft onze salarisadministratrice, Elles van der Pluijm elders een nieuwe uitdaging gevonden. Zij zal ons kantoor met ingang van 30 november gaan verlaten.

Elles was voor vele cliënten contactpersoon op het gebied van de salarissen. Zij zal worden opgevolgd door Angela Verweij. Angela heeft in haar vorige werkkring ruime ervaring opgedaan met het zelfstandig verwerken van salarisadministraties voor diverse soorten organisaties en de hieruit voorkomende advisering.

Angela start per 2 januari a.s. bij ons waarbij zij (geleidelijk) de taken van Elles zal overnemen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit probleemloos zal verlopen.

Tijdens december en de inwerkperiode (begin 2019) zal Karel de coördinatie van de salarisverwerking op zich nemen waarbij hij achter de schermen door collega’s geholpen zal worden.

Mochten er in deze periode vragen of opmerkingen zijn op het gebied van lonen kunt u daarom ook altijd contact opnemen met Karel.

Assistent Accountant

In verband met de voortgaande groei van ons kantoor, is Thomas de Groot dit najaar ons kantoor komen versterken als assistent accountant. Thomas wordt opgeleid om op korte termijn zelfstandig binnen ons team te functioneren als assistent accountant.

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben neemt u gerust contact op met Karel of Arnold.

> Nieuwsoverzicht

Ons team

Karel den Haring

Karel den Haring, de naamgever en oprichter van het kantoor, is sinds 1974 actief in de accountancy. Karel is na het Gymnasium in 1974 succesvol te hebben afgerond gestart als medewerker bij Moret & Limperg (inmiddels Ernst & Young).

© Accountantskantoor
K. den Haring RA
Madame Curiestraat 2
3316 GN Dordrecht
T: 078-6549925
E: info@denharing.nl
Kvk 24310430